Er zijn leden waarvan wij geen emailadres hebben. Wanneer je recent geen mails van ons ontvangen hebt dan betekent dat dat jouw mailadres niet bij ons bekend is. Wij zouden het op prijs stellen wanneer je dit adres alsnog aan ons doorgeeft zodat wij jou ook op de hoogte kunnen houden. Ons mailadres: info@freemotionstiens.nl 

 

Beste leden,

Helaas moeten sportscholen voorlopig dicht blijven. De gevolgen hiervan kunnen we nog niet overzien. Wanneer we wel weer open mogen zullen er zeker een aantal dingen veranderen, maar dat horen jullie te zijner tijd.

Bij deze willen wij de mensen die hun contributie in april doorbetaald hebben, alsook de mensen die geen stop van bedrijfsfitness hebben genomen, hartelijk bedanken. Het klinkt cliché, maar dat deed ons echt goed. Wij missen n.l niet alleen het samen sporten en de gezelligheid, maar ook ons werk en inkomen. Dan geeft zo'n financiële opsteker je toch een positieve boost. Wij proberen van onze kant jullie te blijven stimuleren en een compensatie te bedenken, in welke vorm dan ook, voor deze extra betaling.

Voor nu wensen we iedereen wijsheid en gezondheid toe. Blijf ons volgen via Facebook, onze website of ons YouTube-kanaal, alle 3 zijn onder FreeMotion Stiens te vinden.

Stay Safe. 

In 2020 zijn we gestart met een nieuwe training: Route Sixty Fit

Ben je 60-plus en/of heb je een lage belastbaarheid? Dan is Route Sixty Fit de training voor jou.

Bij Route Sixty Fit trainen we op een leuke afwisselende manier het evenwicht, de mobiliteit, de hart/longfunctie, spierkracht en flexibiliteit. 

Iedere maandagmorgen van 10:00u -10:45u